Atart Rachel School

> Client
Bnei-Brak Municipality
> Date
1997-2003
> Lot Area
12,000 sqm
> Build Area
10,000 sqm
<p class="p1" dir="rtl"><span class="large">˄</span>&nbsp;Design of classroom windows facing northwards. Eastward-facing windows are not recommended by the Ministry of Education</p>

˄ Design of classroom windows facing northwards. Eastward-facing windows are not recommended by the Ministry of Education

<p class="p1" dir="rtl">˄&nbsp;The top balcony covers the school entrance</p><p class="p1" dir="rtl">˃<span class="s1">&nbsp;</span>Construction details - combination of materials, colors and textures</p>

˄ The top balcony covers the school entrance

˃ Construction details - combination of materials, colors and textures

<p class="p1" dir="rtl">˂&nbsp;Shading structure according to standard the ministry of education</p>

˂ Shading structure according to standard the ministry of education

The design principle: Integration of a high-classroom-density educational complex into a noisy urban fabric.